NAŠI IZDELKI

IZDELKI OLJARNE

Mednje spadajo bučna semena, bučno olje, sončnično olje in druga solatna olja. Bučno olje je kulinarična posebnost Štajerske in Prekmurja in je cenjeno zaradi svojih koristnih učinkov na zdravje.

VRTNINE IZ NJIVE

V kooperacijski proizvodnji pridelujemo čebulo, česen in krompir. Vrtnine zberemo v posebnem skladišču, kjer jih pripravimo za trg in  prodajo v trgovske sisteme po vsej Sloveniji.

KRMNE KOMPONENTE

S pakirno linijo za vrečenje pakiramo pšenico, ječmen, oves, koruzo in sojine, sončnine, ogrščične ter bučne tropine. Izdelke prodajamo v lastni maloprodajni mreži, oskrbujemo pa tudi zadruge in druge kmetijske trgovine po Sloveniji.

REJA ŽIVALI

V naročeni reji imamo govedo in prašiče, ki jih tudi prosto odkupujemo in prodajamo mesno-predelovalni industriji v Sloveniji in v tujini.

PRIREJA MLEKA

Mleko odkupujemo od okoli 90 pogodbenih rejcev, ki imajo zaradi pasemske sestave črede mleko izjemne kakovosti. Prodajamo ga domačim in tujim mlekarnam.

POLJSKI PRIDELKI

Odkupujemo, dodelujemo, skladiščimo in prodajamo zrnje ječmena, pšenice, oljne ogrščice, rži, ovsa, prosa, ajde, koruze in drugih kmetijskih kultur ter oljne buče. Po sušenju jih del prodajmo pekovski industriji, del pa v lastni oljarni predelamo v različna olja.

02 5858 510
info@skz-lk.si